Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kuka lie

on tuo mystinen lilt

Ensinnäkin, sana Lilt tulee Brittein saarilta tuodun tuliaislimsan nimestä. Itse limsa oli pahaa, mutta pullo kummitteli yöpöydälläni niin pitkään, että Lilt syöpyi ikuisesti alitajuntaani. Se on oikeastaan aika söpö sana, joten toimii paremman puutteessa ihan hyvin nimimerkkinä. 

En aio kertoa tässä mitään syvällistä itsestäni, mutta koska itse ainakin tykkään tietää edes jotain pientä ihmisistä (varsinkin) personalsivujen takana, niin kannan oman korteni kekoon. 

Olen varmaan koko pienen ikäni pyörinyt suntuubissa, joten jos olet sinäkin, niin voi olla että ollaan joskus törmätty. Pääasiassa kaikki, mitä täällä olen tehnyt on liittynyt jollain tavalla joko ulkoasuihin tai kirjoittamiseen, ja kirjoittamisen saralla enimmäkseen kaikenlaisiin tylypahka ja percy jackson hömpöttelyihin. :D

Tätä kirjoittessani olen 20-vuotias ja opiskelen yliopistossa alaa, jossa on liian pienet piirit enkä siksi halua sitä paljastaa. Tykkään syödä, kirjoittaa, liikkua luonnossa, matkustella ja istua kahviloissa. Lukeminen, tietokonepelien pelaaminen, shoppailu ja unelmoiminen ovat myös asioita, joista nautin. Ihan peruskauraa siis, en ole mikään uniikki lumihiutale oikeastaan yhtään missään, mutta ei se mitään. 

Kissat on ihania ja porkkanakakku on hyvää, blää blää blää, tuskin kukaan edes jaksaisi lukea pidemmälle, joten lopetan. Jos jostain syystä jäi kalvamaan joku yksittäinen puuttuva fakta, kuten pituus (170cm), hiusten väri (ruskea), lempiruoka (sushi) tai poliittinen kantani asiaan x (älä kysy, en ymmärrä politiikasta mitään), niin vieraskirjassa voi udella. 

©2019 the ocean of flaws - suntuubi.com