Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

Ethän mainosta, kiitos! 

Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengardlandofstories.weebly.com

30.09.2019 08:15
Moi! Kiva kun kävit Isenin puolella. :-) Mukava kuulla sustakin! Pakko tulla jälleen kerran painottamaan, että mä RAKASTAN Eedeniä, ja oon taas surullinen, että oot piilottanut sen. :-( Oon ihan vannoutunut fani. Sillon kun se prologi oli esillä, luin sen valehtelematta varmaan 10 kertaa. Ensimmäistä lukua en lukenut ihan yhtä monta kertaa, mutta lähellä. :D PLIIS ÄLÄ VIE EEDENIÄ POIS MULTA. *itku emoji*

Mulle kuuluu ihan hyvää. Sanoit seurannees blogia, niin oot suurimmaksi osaksi kartalla mun kuulumisista, mutta tota noin. Koulu hommeja ja tallitöitä on ihan riittämiin, ja esseitä olis kirjoteltavana joku 10 kpl ja kirjoja luettavana 29 koska en osaa lainata vain yhtä kirjaa... :D Kipeeksi onnistuin tulemaan viikko sitten, ja nyt vasta alkaa helpottamaan. Tosi sitkeessä tää flunssa, mutta koulusta ei voi olla pois vaan sen kanssa pitää olla naimisissa tai muuten tulee kauheet sanktiot... Huoh. Kauhean vaativa oppilaitos.

Hankin uuden lapsen tossa pari kuukautta takaperin, ja mun kissapojat sai pikkuveljen. <3 Elämä ei kyllä tuu tylsäksi kolmen kissan kanssa. :D Armotonta rallia ja rakkauden vaatimista 24/7. Elän tätä perus opiskelijaelämää; elukat syö herroiksi, mä vedän nuudeleita ja kahvia. #livingmybestlife

Viestitellään taas, ja tsemppii Oceanin tulevaisuuden päättämisen suhteen! :-)

Vastaus:

Onpa ihana kuulla että joku mun raapustus on aiheuttanut johonkin ihmiseen jonkunlaisen tykkäysreaktion :-D mä oon kirjottanut sitä kyllä eteenpäin mutta silleen vähän sekalaisessa järjestyksessä että en voi julkasta mitään missään ennenkun oon systemaattisesti kirjoittanut valmiiksi esim. kakkosluvun (jos ymmärrät mitä selitän:Dd).

Itekin oon ollut kipeenä, oikeestaan vähän puolikuntoisena jo kesästä asti mutta oon varmaan ollut niin stressaantunut et en oo ehtiny tulla kunnolla kipeeksi paitsi nyt sitten viime viikolla "vihdoin". :d Esseitä sun muita on kans ollu mullakin riesana, niinkin paljon et en oo mitään muuta kyl oikeen ehtinyt tehä :D..
Ja ihanaa et sulla on kissoja, mullakin on yks mut hän asuu eri kaupungissa ja nähdään vähän harvemmin :(( tältä se tuntuu kun lapset kasvaa ja muuttaa omilleen (vaikka itse olin se joka muutti pois). Lähetän kuitenkin virtuaalisen rapsutuksen ja silakan kissukoillesi.

Viestitellään, ite pyörin kyllä kokoajan täällä jossain vaikka kuolleelta näyttääkin :-)

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengardlandofstories.weebly.com

24.09.2019 08:43
Hei linkkari! Tulin ilmoittamaan, että LINKINVAIHTAJAT -sivulta löytyy nyt 88x31 kokoa oleva button, sikäli mikäli haluatte linkittää Isenin sillä. :-)

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengardlandofstories.weebly.com

19.09.2019 11:08
Hola! Mitäs sulle kuuluu? :)

Nimi: Iris
Kotisivut: http://Taikaopinahjo.suntuubi.com/

15.09.2019 23:08
Katsomme linkinvaihto listaa ja jokaisen joka haluaa jatkaa linkinvaihtoa on ilmoitettava siitä seuraavan viikon aikana. Toiseksi, Taikaopinahjo etsii yhteistyö kumppania, koska olen miettinyt messutapahtumaa näin nettissä. (Tämä viesti on lähetetty kaikille Taikaopinahjon linkinvaihtolaisille.)

Nimi: Kirsikka
Kotisivut: http://cat1net.suntuubi.com/user/?cat=6

12.08.2019 22:29
Kävidikö linkinvaihto? Vastausta meille päin kiitos

Nimi: Iris
Kotisivut: http://taikaopinahjo.suntuubi.com/?cat=39

26.07.2019 21:18
Sopisiko linkinvaihto Taikaopinahjon kanssa? Vastausta meille päin, kiitos. :D

Vastaus:

Sopii! :)

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengardlandofstories.weebly.com

01.07.2019 17:42
Hei! Tein uuden blogipostauksen sairaudestani, koska edellinen jäi Suntuubiin. Tässä postauksessa käsittelen aihetta samoin, mutta nyt päivitetyn version ansiosta siellä on vuoden välinen vertailu mun mielialasta! Eli silloinen olotila kun sen postauksen kirjoitin Suntuubiin, sekä nyt, vuosi myöhemmin olotila. Tule ihmeessä lukemaan ja kommentoimaan jos yhtään kiinnostaa! :-)

Vastaus:

Luin tuon itseasiassa jo kauan ennen kuin vastaan tähän viestiin! tykkään lukea sun blogia kun päivität sitä niin ihanan aktiivisesti (itse olen esittänyt kuollutta) vaikken olekaan mitään viime aikoina kommentoinut:S

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengardlandofstories.weebly.com

03.05.2019 14:22
Koska suntuubi lopettaa, on Isengard siirtynyt uuteen osoitteeseen. Siirto on vielä kesken, mutta tervetuloa katsomaan uusia sivuja ja niiden valmistumista! (isengardlandofstories.weebly.com)
Mikäli ette halua jatkaa linkinvaihdossa, ilmoitattehan siitä Isenissa? Jos jatkatte, asiasta ei tarvitse erikseen ilmoittaa.

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

28.04.2019 17:34
Ymmärrän tuon horroksen tarpeen, enkä ole poistamassa teitä linkinvaihdosta, mutta tulinpa silti valittamaan että EEEEEEIIIII etsä voi piilottaa mun lempitarinaa! Mitä mä nyt luen ja kyylään joka päivä??? :DDD No, ehkä mä jaksan odottaa niin kauan, että palailet hoodeille. :D P.s. Tämä ulkoasu ei kyllä ole ruma mistään kohtaa :o Oon aina rakastanut tätä! Tsemii ja jaksamista sinne suunnalle!

Vastaus:

Ihanaa että joku tunsi edes jonkunlaisia tunteita flawin sisältöä kohtaan <33

Nimi: Nike
Kotisivut: http://nikee.altervista.org/

15.03.2019 21:04
Hei! Kävisikö linkinvaihto sivuni kanssa? :)

Vastaus:

Sopii, mikäli kysymys on vielä voimassa kun näin monen kuukauden jälkeen vasta vastaan :'D

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

12.03.2019 17:26
Helmi- ja maaliskuun linkkarikirje

Hej ihanat linkinvaihtajat! Lakritsipiippu här.

Jos oikein muistan, en tehnyt helmikuussa linkkarikierrosta ollenkaan, mikä on todella out of character mun kohdalla. Mä oon aina niin uskollisesti kiertänyt joka kuukausi linkkareiden luona, mutta jotenkin helmikuu hurahti ohitse ja se vain jäi. VAIKKAKIN, mä olen käynyt joka päivä Isengardissa ja vieläpä monta kertaa päivässä, mutta sitten unohdin tehdä linkkarikierroksen. Huoh.

No, aloitellaanpa Isenin kuulumisilla. Mitä on tapahtunut sitten viimeisimmän linkkarikirjeen? Hmm… uusia novelleja ei sitten viime linkkarikierroksen ole tullut, mutta yksi uusi runo kylläkin, nimeltään Kyynelpaju. Mä en todellakaan ole mikään runoilija, mutta kivaahan niitten rustailu on. Uusia lukuja kaikkiin tarinoihin on tullut, lukuunottamatta Metsän tytärtä ja Ladonin puutarhaa. Olen kyllä kirjoittanut ahkerasti Metsän tyttären uutta lukua, mutta ei se siltikään ole vieläkään edes puolessa välissä. Aikamoinen työmaa, mutta kyllä tästä selvitään! Isenissä käyn monta kertaa päivässä, mulla on pakkomielle omasta sivustani. Ulkoasun muokkasin myös, uusi layout, uudet linkkivärit ja taustakuva. Jos ulkoasu näkyy edelleen pinkkinä, pitää teidän tyhjätä sivuhistoriaa vähäsen, että Isenin ulkoasu näkyy oikein – jos siis haluatte, tietenkin. Uusia piirrustuksia ei ole tullut, en ole inspiroitunut piirtämään yhtään mitään. Ehkä joku päivä!

Koulussa menee ihan jees. Ei oo ollenkaan niin paha, mitä oletin, että tämä kevät olisi. Sain ruotsin kurssista 4 (asteikolla 1-5), joten oon ihan tyytyväinen. Olishan se 5 ollu kiva, mutta kusin sen suullisen esityksen kun hermot petti, joten it is what it is. Oon saanut rästihommat tehtyä ja tehtäviä palautettua joten hyvin menee! Oon lukenut 16/50 tämän vuoden Goodreads lukuhaasteesta, ja 12/339 Rory Gilmore lukuhaasteesta. Viime aikoina olen lukenut Yön talo kirjoja pari kappaletta, Othellon, Harry Potterin kaksi viimeistä osaa, Liisa Ihmemaassa englanniksi, The Art of War by Sun Tzu ja Pyydä luokse sun jonka on kirjoittanut Albert Espinosa (vahva suositus!). Mulla on 48% jäljellä, ja sitten olen lukenut (kuunnellut) Tulen ja jään laulun ensimmäisen kirjan (Game of Thrones niille jotka eivät tiedä). Kaikkia en siis suinkaan ole lukenut konkreettisina kirjoina, vaan olen kuunnellut äänikirjoina suurimman osan, Yön talot olen lukenut kirjoina, sekä Rosa Liksomin novelli kokoelman ja Arto Paasilinnan Jäniksen vuoden (TODELLA vahva suositus, mun uusi lempi suomalainen kirja!!!). Vähän writer’s block yrittää puskea päälle, mutta kun hampaat irvessä kirjoitan väkisin pari lausetta joka päivä, saan pidettyä sen loitolla ja ehkä joku päivä pääsen taas flow tilaan.

Lisäksi blogipostauksessani Camp NaNoWriMosta (http://isengard.suntuubi.com/?cat=43&lang=fi&id=82&p=0#makecomment) kerron siitä, miksi osallistun Camp NaNoWriMoon, millaisella tavoitteella ja tarinalla jne. Sitä voi käydä lukaisemassa ja kommentoimassa jos suinkin yhtään kiinnostaa ensi kuun Camp NaNo-projektini! Olen itse aika innoissani, mutta myös peloissani. Katsotaan mitä tästä tulee.

Lupaan tulla myöhemmin erikseen antamaan palautetta teksteistä, mikäli sikäli sellaisia on tai uusia on tullut. Olen todella huonosti lukenut linkkareiden tekstejä, mutta kyllä mä sitä ajattelen usein ja pian ryhdyn tuumasta toimeen! Saa tulla kertoilemaan omia kuulumisia Iseniin, mikäli koette sen tarpeelliseksi. :) Palaillaan taas asiaan.

Hälsningar,
Lakritsipiippu

Nimi: Tiuhti
Kotisivut: http://www.notkelma.w2.fi/

09.03.2019 09:00
Moi, linkkarikaveri!

Notkelma ja minä ollaan oltu taas vähän hiljaisemmassa vaiheessa, kun elämä on ollut yhtä hullunmyllyä työkiireiden, sairastelujen ja muiden menojen kanssa. Ja varsinkin nyt kevättä kohden työt vaan lisääntyvät, että saa taas nähdä miten paljon aikaa kirjoittamiselle jää.

Mä en nyt muuta aio tähän sanoa, kun mitään erikoista sanottavaa ei ole. Kunhan vaan ilmoittelen, että ollaan sivujen kanssa yhä mukana kuvioissa.

Toivottavasti sulle kuuluu hyvää ja odotat myös innolla tulevaa kesää ja lämpimämpiä päiviä!

♥: Tiuhti

Nimi: bam
Kotisivut: http://perhosefekti.suntuubi.com/

22.02.2019 22:25
hei linkkari!

pyydän jälleen anteeksi hiljaisuutta, mutta koulukiireet ovat vieneet minut mennessään... loppu- ja alkuvuosi ovat muutenkin hulahtanut jotenkin aivan liian nopeasti – kohta on jo maaliskuu?! musta tuntuu, etten osaa ollenkaan elää hetkessä, minkä takia koulutöiden deadlinet ja kaiken maailman kissanristiäiset tuntuu menevän multa ihan ohi (tai sitten stressaamaan aivan liikaa).

olinpas kerrankin carpe diem -meiningillä liikenteessä, ja väsäsin perhosefektiin uuden ulkan ihan vaan koska teki mieli! siitä tuli melkoisen erilainen kun aikasemmin, mutta tykkään siitä! yheltä oon jo kuullut, että arial on "maailman kauhein fontti", mutta ite tykkään siitä. ku se on tolleen niin yksinkertainen. vähän niinku mä! :)

MUTTA on mulla muutakin ilmoitettavaa... mä nimittäin sain mun ekan novellin julkaistua! ei, se ei valitettavasti ole mun entinen projekti (josta aikaisemmassa linkkarikirjeessä puhuin), mutta sen lupaan julkaista kevään tullen. oon vaan ollut sen verran blockissa, että on ollut vaikea kirjottaa... en kuitenkaan enää – oon päässyt takasin vauhtiin!

siitä puheen ollen, mä oon vihdoin ja viimein päässyt eroon mun omituisesta writer's block -tilasta ja kroonisesta alemmuuskompleksista (jotenkin), koska mä oon alottanut taas kirjottamaan ja koodaamaan! teen projekteja lähinnä omaksi huviksi, mutta oon miettinyt jonkinlaisen portfolion tekemistä (jos joskus alkaisin tekemään web-suunnittelua ammatiksi?)

ei mulla oikeestaan sen enempää – kehotan vaan menemään lukemaan mun novellia (looking in the mirror) ja antamaan palautetta! se on tosi lyhyt ja jotenkin kauheen avonainen, mutta haluisin kuulla mitä mieltä ootte! :)

kevättä odotellen,
bam

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

27.01.2019 17:07
Tammikuun linkkarikirje

Hej igen! Sainpas raahattua laiskan ruhoni linkkarikierrokselle näin tammikuun loppupuolella. Paljon on kerennyt tapahtumaan sitten viimeisimmän linkkarikirjeen, joten eiköhän mennä suoraan asiaan.

Isengardiin on tullut yksi uusi novelli (nimeltään 13) sitten viimeisen linkkarikirjeen, jossa mainostin uutta novellia (Jani ja joulutreffit). Hävytöntä mainontaa koko ajan. Tarinat ovat edenneet hyvin Isengardissa, ja isoin syy miksi halusin tulla linkkarikierroksen tekemään on se, että 6 tunnin (ja 4 vuoden) jälkeen Metsän tytär on vihdoin saanut uuden luvun! Julkaisin 2. luvun eilen illalla (muistaakseni, olen kipeänä ja päivät sulautuu yhteen). Uskomatonta, että minulla meni yli 4 vuotta julkaista 2. luku Metsän tyttäreen. Järkyttävää, kuinka aikaansaamaton olen ollut. Mutta nyt ollaan taas kartalla, ja lupaan, että lukuja tulee vähän useammin kuin kerran neljään vuoteen. Myös muut tarinat ovat edenneet hyvin. (:

Mulla menee ihan ok. Vähän koulu painaa päälle, mutta en stressaa kasaantuvista tehtävistä ja lähentyvistä deadlineista läheskään niin paljon kuin mitä mun pitäisi ja se on paha, koska sitten en saa mitään aikaiseksi.
Joulukuussa mainitsevani Ruotsin matka peruuntui valitettavasti, mutta tatuoinnit otin ja helmikuussa tulisi sitten seuraava… koska opiskelijalla on rahaa kuin roskaa. No, elämästä pitää nauttia! Olin vastuullinen aikuinen ja ostin ruokaa ja ajattelin kokata enkä vaan syödä valmisruokaa/tilata pizzaa.

Mitä tänne kuuluu? Koulussa paineita? Töissä paineita? Oletko lukenut hyviä kirjoja? Kirjoittanut jotain inspiroivaa? Lahnannut hyvällä omallatunnolla? Kerro kaikki! Kuulisin mielelläni kuulumisia.

Hej då!

Nimi: Pakkanen ja Kide
Kotisivut: http://tuulipolku.suntuubi.com

26.01.2019 10:34
Hei! Teimme sivut nimeltä Pakkaskiteet :) Osoite on hieman outo, mutta voisitteko vaihtaa Tuulipolun linkin Pakkaskiteiden linkiksi? ^^

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

17.01.2019 11:56
Hej igen! Mä nyt vihdoin (monta kuukautta myöhemmin) tulin lunastamaan lupaukseni lukea Eedenin ensimmäisen luvun.

Ensinnäkin täytyy sanoa, että ensimmäinen luku jatkoi tyyliltään mahtavasti siitä kirjoitustyylistä jonka prologissa olit esitellyt. Ne tuntuivat sopivan yhteen ja ensimmäinen luku oli ihanan eheä, kokonainen ja mukaansatempaava. Ahmin koko tekstin muutamassa minuutissa, ja jouduin palaamaan alkuun uudestaan ja lukemaan kertaalleen, ihan vain, että osaisin paremmin kirjoittaa siitä.

Päähenkilöön en vielä päässyt kovin hyvin sisälle, mutta sehän on ymmärrettävää kun kyseessä on vasta ensimmäinen luku. Mutta pidän päähenkilöstä, hän vaikuttaa mielenkiintoiselta ja siltä, että hänellä on mielenkiintoiset asiat odottamassa.

Koehenkilöt oli hyvin kirjoitettu ja sain kylmiä väreitä tekstin kuvailusta ja viestistä: on me ja on he. Selvä raja vedettynä päähenkilön ja koehenkilöiden välille, niin että se oli melkein käsin kosketeltavissa.

Kaiken kaikkiaan odotan innolla ja mielenkiinnolla mihin tarina etenee, minkä suunnan se ottaa, mitä plot twistejä tulee ja että pääsen syvemmälle tarinaan, syvemmälle sen maailmaan.

Oot super hyvä kirjoittamaan, jättebraaaaaa! (kateuden pistokselta ei voi välttyä :D nimimerkillä aloitan vahvasti, menetän motin ja suollan paskaa lopputarinat ja pilaan ne täysin... ainoa lukukelvollinen taitaa olla dark forces lol)

Palataan taas asiaan! Nyt harkitsen oikeasti luennolla kuuntelemista (eli kirjoitan tai suunnittelen tarinoita...)

Vastaus:

Uuuu kiitos paljon kommentista! Tuntuu aina tosi kivalta kun joku lukee omia tekstejä ja antaa palautetta :-) Seuraava luku onkin pientä jumikohtaa vaille valmis mutta saa nähdä milloin saan sen raapusteltua, en tunnetusti ole mikään automaattikirjoituskone. :D
Ja höpsis sun tarinat on tosi hyviä ja hyvin kirjoitettuja ainakin ne mitä oon lueskellut (ja oletan et muutkin), ei mitään pilaamiselementtiä havaittavissa. :-D

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

12.01.2019 20:55
Hei! Siivoan linkkarilistaa, joten sikälimikäli haluat jatkaa linkinvaihtoa Isenin kanssa, niin tulisitko ilmoittamaan itsestäsi Isenin vieraskirjaan 26.01.2019 mennessä? (:

Vastaus:

Juu jatketaan toki. :D

Nimi: Tiuhti
Kotisivut: http://www.notkelma.w2.fi/

10.01.2019 19:36
Linkkarikaverille.

Ennen kun alan höpöttämään itsestäni kysyn, mitä sinulle kuuluu? :-)

Notkelmasta: Notkelma on yhä samassa jamassa, missä se on ollut viimeiset kolme vuotta; ulkoasu vaihtuu vuodenaikoihin sopivaksi, joku tarinoista saa uuden luvun kerran kolmessa kuukaudessa ja niin pois päin. Päätin taas eilen tuunata sivun ulkonäköä silleen, että se toimii vielä keväämmälläkin. Ja Thomas-tarinaan ilmestyi tänään toinen luku, kolmas on vielä raakaversiona wattpadissa.

Minusta: Mulla menee muuten aika kivasti, mutta vaikea anemia vaivaa taas ja olo on siksi koko ajan tosi väsynyt. Oon viihtynyt täällä mun kodissa ja kissoista on ollut paljon iloa (on ne niin rakkaita ♥). Kamalasti en oo ehtinyt kirjoittelemaan, kun töiden jälkeen oon niin naatti, etten aina jaksa konetta avata. Öisin mä tosin jatkan Thomasia eteenpäin wattpadissa, julkaisematta mitään kuitenkaan, jolloin ei tarvii kuin kirjoittaa kaikki myöhemmin puhtaaksi.

Tuun sitten taas joskus uudestaan kertomaan, mitä mulle kuuluu ja semmoista. Kuulemisiin! :--)

ps. Jos mun wattpad-tili yhtään kiinnostaa, niin sitä voi tulla Notkelman puolella kysymään xD

Vastaus:

Heii ja kiitos linkkarikirjeestä! Tulen sinnepäin vastailemaan vähän myöhemmin, huomenna varmaan (yritän nyt keskittyä tenttiin) :-)

Nimi: Zoom
Kotisivut: http://surkuhupaisa.suntuubi.com/

29.12.2018 15:21
Olen tänne useammankin kerran eksynyt ja blogin/tekstien kurkkailun ohella ihastellut ulkoasua! Aattelin kysäistä josko linkinvaihto passaisi Surkuhupaisan kanssa?

Vastaus:

Passaa toki! :)

Nimi: Shadowhunter
Kotisivut: http://ruskahallan.suntuubi.com/

13.12.2018 20:46
Hei linkinvaihtaja!

Hyvää joulua!
Kuten suurin osa varmaan huomasi, The Silent One oli motivaation puutteen vuoksi tauolla noin kuukauden verran ja nyt oli sellainen olo, että haluan taas kirjoittaa ja kokeilla, että jos nyt onnistuisi.
Olin päättänyt myös Silentin avatessani, että englanniksi en kirjoita. Kuitenkin kävi niin, että lisäsin pari lyhyttä kirjoitusta englanniksi sivuille ihan myös näin opintomielessä :D Sydän täynnä tulta- kirjasta on tullut vain yksi luku ja toista olen kirjoittanut ainakin sen pari kuukautta, tosin aika isojenkin taukojen kanssa. Sen kanssa menee vielä aikaa, mutta eiköhän lisää lukuja jossain vaiheessa ala vielä ilmaantua!

Oma elämä on ollut nyt aika hektistä aikaa, joka oli myös osasyy netistä vetäytymiselle. Koulu on vienyt kaiken energian, rästitehtävät ei oikein nappaa enkä koulussa ole aina jaksanut käydäkään.
Tän vuoden joulu ollaankin perheen kanssa ensimmäistä kertaa ihan jossain muualla kun kotona. Ollaan ensi viikon perjantaina menossa Saimaalle Holiday Club kylpylähotelliin majailemaan viikoksi ja joulukin sitten menee siellä. Ihan kiva olla muissa maisemissa, ehkä tekee hyvääkin tämän hetkiselle mielenterveydelle :D

Pitkää en nyt jaksa raapustaa, eikä tänne suuntaan oikein tällä hetkellä muuta kuulukaan. Mutta meistä kuullaan vielä, Silent ei ainakaan lopeta ihan vielä! :)
Hyvää joulun odotusta sinne ♥

Vastaus:

Kiitos viestistä ja hyvää joulun odotusta myös sinne! :-) Tulen sinne päin visitoimaan myös mahd pian!

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

05.12.2018 10:22
Joulukuun linkkarikirje

Hejsan och trevligt december!

Ei, en aio kirjoittaa tätä linkkarikirjettä ruotsiksi, taidot loppuu kesken. Mutta hei, jälleen on aika linkkarikirjeelle, tällä kertaa saatte sen kuun alussa eikä keskivaiheilla! Uusia linkkareita on tullut sen verran paljon, että kaikki eivät ole edes vielä päässeet nauttimaan minun joka kuukauden linkkarikirjeistä! Mistähän sitä tällä kertaa aloittaisi?

Ensimmäiseksi meitsin täytyy varmaankin pyytää anteeksi, että en ole käynyt teidän linkkareiden sivuilla morottamassa tai lukenut sisältöä tai muutenkaan pitänyt pahemmin yhteyttä. Lupasin edellisessä linkkarikirjeessä tulla heti kun kerkeän, mutta toistaiseksi AMK ja Isengard on pitänyt mut sen verran kiireisenä, että ei puhettakaan kerkeämisestä olemaan sosiaalinen. Mutta vielä koittaa päivä, kun tulen aktiivisemmin häiriköimään!

Isengardin kuulumiset. Vaihdoin navigaatiosta linkkien nimet ja lisäsin tekstien sekaan kuvia vähän elävöittämään sivuja, joten tulkaa ihmeessä selaamaan sivuja (TIETOKONEELLA!!!) ja katsomaan miltä siellä nyt näyttää. Vähän enemmän teemaan sopiva, maybe. Keskeneräisiä kirjoja ovat tällä hetkellä ne samat kolme vanhaa, Ladonin puutarha, Metsän tytär ja Oletko lukinnut oven? sekä kaksi uutta fanfictionin tapaista, Areen tytär ja Rosalind Bates. Toinen on Percy Jackson -sarjaan perustuva ja toinen on Harry Potter -sarjaan perustuva. Areen tyttärestä on tullut prologi ja 1. luku, Rosalind Batesistä ei yhtään. Ladonin puutarha sai 18.11. uuden luvun (5. luku) jonka kirjoitti Ferii. Minun tehtäväni tällä hetkellä on kirjoittaa 6. luku ja se eteneekin kohtalaisesti eteenpäin. Myös Metsän tytärtä olen pyrkinyt kirjoittamaan eteenpäin, hitaasti mutta varmasti. OLO? on ollut pienellä tauolla, sitä en ole työstänyt ollenkaan, mutta kyllä siihenkin uusi luku tulee kun vain suinkin saan sen kirjoitetuksi (ja löydän ne vihot missä on mun muistiinpanot…) Työstän myös uutta novellia, se on jouluaiheinen novelli näin joulukuun kunniaksi ja yritän saada sen valmiiksi mahd. pian että saadaan se sitten julkaistuksi Iseniin! Blogissa oli hiljaista pari viikkoa, mutta nyt olen taas yrittänyt postata sinne jotain tekstin tapaista. Tervetuloa tutustumaan sisältöön kun aikaa liikenee! ;)

Mitäpäs mulle? Väsymys meinaa iskeä kun AMK painaa päälle, mutta toistaiseksi olen suhteellisen hyvin enemmän tai vähemmän kunnialla selvinnyt kaikista tehtävistä deadlinejen rajoissa. Nyt kun kirjoitan tätä olen luennolla ja quite frankly ihmettelen, että olen edelleen (enemmän tai vähemmän) kartalla tästä koulusta kun revin ajan Isenin päivittämiseen luennoilta. Hupsista keikkaa! Lääkitys on ok, koulu vain saa olon väsyneeksi, mutta kyllä mä pärjään. Lähden joululomalla Lappiin kahdeksi viikoksi ja tulen loppiaisena takaisin. Tammikuussa on (taas) uusi tatuointiaika, korjautan vanhoja tautointeja ja tatuoin vasemman käden sormet! Ja sitten tammikuun loppupuolella lähden Tukholmaan laivalla, juodaan kaksi päivää laivalla ja sitten käydään siinä välissä Tukholmassa pyörimässä (joko humalassa tai laskuhumalassa tai krapulassa) ja morjestamassa mun Ruotsissa asuvaa kaveria. Toivottavasti ei myöhästytä laivasta, se oliskin kivaa (ja ihan mun tuuria). Siinä mun tulevaisuuden suunnitelmat pari kuukautta eteenpäin. Paljon rahanmenoa tiedossa, onneksi opiskelijat on tunnetusti rikkaita ku mitkä!

Nyt mun on pakko lopetella tämä linkkarikirje, tää luento muuttu just todella mielenkiintoiseksi (rakastuin meidän vierailevaan luennoijaan) joten pistän nyt kaiken keskittymiseni häneen! Mukavaa joulun odotusta, palaillaan taas!

Farewell, Lakritsipiippu

Vastaus:

Hei! Pahoittelut että vastaamisessa kesti näin kauan :S kiitos linkkarikirjeestä kuitenkin, tulen sinne päin vastailemaan jahka ehdin :-)

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

07.11.2018 13:54
Hejsan igen! Tulin pikaisesti ennen ruotsin luentoa lukaisemaan Eedenin prologin ja herran jestas se oli hyvin kirjoitettu! Jäin ihan totaalisesti koukkuun ja janoamaan lisempää ja jouduin toitottaan itelleni että en valmistu ikinä jos en lopeta lukemista ja mene luennolle. :D Palailen asap lukemaan ekan luvun!

Vastaus:

Hejsan och tack så mycket! Kiva että luit, ja kerro toki mitä tykkäsit jatkosta :')

Nimi: Laris
Kotisivut: http://paperangels.arkku.net

04.11.2018 13:15
Tervehdys!
Uteliaana vieraana satuin tänne linkin kautta eksymään ja ensimmäiseksi ajattelin, että oi, miten kaunis sivusto! Ihastuin näihin ulkoasun vaaleisiin väreihin ja pysähdyin blogin puolella kurkistamaan kirjoituksia. Matkakertomusta oli hauska lukea ja onneksi pääsit reissulta kotiin kaikkien kommelluksien jälkeen!
Tämä oli vain tällainen pieni tervehdys ohikulkevalta vierailijalta, mutta palailen varmasti myöhemminkin sisältöä kurkistamaan. Toivotan mukavaa syksyn jatkoa! :)

Vastaus:

Tervehdys ja kiva että eksyit! Hauska tietää, että joku lukee blogihöpinöitä. :-D
Kiitos kehusta ja viestistä, ja mukavaa syksyn jatkoa myös sulle! Oon aiemmin itseasiassa tuolla sinun sivullasikin käynyt ja tulen varmasti tarkemmin kurkkimaan kun ehdin vähän paremmin :)

Nimi: Trithan
Kotisivut: http://morbus.suntuubi.com

03.11.2018 10:20
Moi, sopisiko linkinvaihto Morbuksen kanssa? Vastaattehan meidänkin vieraskirjaamme? :)

Vastaus:

Sopii! Tule vastailemaan ->

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

01.11.2018 14:52
Hej! Nyt kun alan taas ottamaan linkinvaihtolaisia, ajattelin tulla kysymään että haluaisitko mahdollisesti alkaa linkinvaihtoon Isenin kanssa? :)

Vastaus:

Sopiihan se! :) Tuun sinne vastailemaan vielä.

©2019 the ocean of flaws - suntuubi.com